Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

SALARIZARE FUNCTIONARI PUBLICI

Buna ziua.... eu intentionez sa particip la un concurs pentru angajare pe post de referent debutant agricol cu studii superioare....imi puteti spune va rog informativ ce salar as avea?.... va multumesc
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2015
ioana_yna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:10, 18 Martie 2015
Nu vreau sa va dezamagesc deloc, nici macar sa va jignesc, si nici sa va descurajez. Nimic rau in intentia mea, va jur, dar trebuie neaparat sa invatati sa scrieti corect daca doriti sa ajungeti referent.

PS:Nu luati in nume de rau, si eu am defectele mele.
nu mă supăr deloc, mulţumesc pentru sfaturile dumneavoastră, însă intenţia mea nu a fost să scriu corect(am scris în grabă), vroiam să primesc numai un răspuns.
vă mulţumesc pentru el :)
Salariul minim pe economie, 975 lei brut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionari publici alyz alyz In 2008 am fost angajat ca referent superior cu un salariu de 958 lei, pe parcurs am terminat facultatea si am promovat in functia de consilier asistent, dar ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica legea aici? Costin Savescu Costin Savescu Suntem in stadiul de strangere de semnaturi pentru infiintarea asociatiei de proprietari. Exista un comitet din 6 membri si un presedinte care iau decizii de ... (vezi toată discuția)
Salariul functionarului public, dupa trecerea de pe contractual Adela29 Adela29 Sunt angajata la primarie si pe baza OUG 63/2010 din contractual m-a transformat in functionar public, dar intre timp am terminat si facultatea. Salariu de ... (vezi toată discuția)