avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament Vodafone-Semnal
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament Vodafone-Semnal

Buna ziua! Am un abonament la compania vodafone care expira in decembrie anul asta! De ceva timp aprox. 3 luni eu numai pot conversa telefonic,internet mobil,la capacitate normala! Ba se intrerupe convorbirea in cateva minute,ba nu am semnal 3G,4G-merge dezgustator! Am facut 2 sesizari la ei dar deja de 2 saptamani nimeni nu ma contactat! Va multumesc si astept raspunsuri cum as putea sa plec de la ei fara sa platesc o taxa,deoarece eu nu am servici normale de comunicare!
Cel mai recent răspuns: Daniel1900 , utilizator 14:24, 18 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata factura telefonie mobila? zoran99 zoran99 Buna, am avut un contract pentru un serviciu de date(internet mobil) cu o firma de telefonie mobila pe perioada 09/07/2009-09/07/2011. Un timp serviciul a ... (vezi toată discuția)
Problema contract vodafone gabriela_peleanu gabriela_peleanu Buna ziua! Intr-o zi nefasta (18 februarie) am incheiat un contract pentru internet si telefon fix cu Vodafone. Nu le-am putut folosi niciodata fiindca nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet mobil Geooorge Geooorge Buna ziua!Am incheiat un contract cu Vodafone pe 2 ani pt. Internet mobil cu trafic de 4GB/luna la pretul de aprox 15 E.Am mai avut un contract pe 2 ani tot la ... (vezi toată discuția)