avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA radiata din registrul comertului
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA radiata din registrul comertului

O persoana fizica autorizata careia i s-a atribut un CUI si un F (nr. de ordine in registrul comertului) si care ulterior a fost radiata din registrul comertului se incadreaza in prevederile art. 176 alin (6) din OG 92/2003 privind Codul de procedura fiscala?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:33, 20 Martie 2015
Din acel articol:
(6) Creanţele fiscale datorate de debitori, persoane juridice, radiaţi din registrele în care au fost înregistraţi potrivit legii, se scad din evidenţa analitică pe plătitor după radiere, indiferent dacă s-a atras sau nu răspunderea altor persoane pentru plata obligaţiilor fiscale, în condiţiile legii.
Numai ca pfa-ul nu e persoana juridica in intelesul acelui alineat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante fiscale aadynna aadynna art. 176 al. 6 din OG 92/2003 are aplicabilitate si pt AF (IF) radiate? art. 176 al. 6 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura ... (vezi toată discuția)
Firma radiata, datorii la stat. Tiffany Tiffany Buna ziua, Va relatez mai jos o situatie si as dori sa ma ajutati cu un raspuns: Am avut un srl. Din cauza ca nu stiu ce bilanturi din 2005 cica nu au fi ... (vezi toată discuția)
Srl radiat-se mai platesc datoriile? ContSters69724 ContSters69724 Speta. Un SRL infintat in 1992 este radiat in 2005 pe motiv nedepunere situatii financiare la ONRC. Firma avea de platit o amenda la ITM. Daca a fost radiata, ... (vezi toată discuția)