avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde pot solicita studierea unui dosar penal clasat ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde pot solicita studierea unui dosar penal clasat ?

Am fost constituit parte civilă într-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpă. Dosarul a fost clasat de procuror iar în judecătorul de cameră preliminară a menţinut soluţia procurorului. Menţionez că am depus un număr de cinci cereri (pentru studierea dosarului) către procuror pe parcursul cercetării penale la care nu am primit niciun răspuns. Deci unde se găseşte acum dosarul şi cum îl pot studia?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:11, 21 Martie 2015
La judecatorie, studiati-l in arhiva penala.
Mergeti la arhiva instantei ca sa aflati daca mai este dosarul acolo.
Acolo veti afla detalii despre unde se afla dosarul.
Pe loc si nu peste cine stie cat timp sau fara sa fie necesar sa angajati avocat ca sa se ajunga la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admisibilitate plangere camera preliminara Ciobanu Neculai Ciobanu Neculai Admisibilitate plangere Camera Preliminara Sunt parte vatamata in cadrul unui dosar penal deschis de trei ani, inca in faza de cercetare penala. Cercetarea ... (vezi toată discuția)
Citatie la judecatorie pentru redeschiderea urmaririi penale- consecinte panduri11 panduri11 Am primit o citate sa ma prezint la judecatoriea Medgidia , intr-un dosar cu obiectul confimare redeschidere urmărire penală art.335 alin. 4 NCPP, nu stiu la ... (vezi toată discuția)
A trecut un an de la decesul tatălui meu într-un accident auto. de ce n-a fost arestat vinovatul până acum? Arthas Arthas Buna, tatal meu a avut un acident din care a decedat, era nevinovat mergea regulamentar, a intrat altul dupa contrasens in el, intrebarea mea este ca cel ... (vezi toată discuția)