avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce cod CAEN imi trebuie? (vanzare produse hand made)
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce cod CAEN imi trebuie? (vanzare produse hand made)

Confectionez obiecte vestimentare crosetate (cod caen 1439) precum si accesorii tip brose, coliere, mansete, genti) din lana impaslita (cod caen 1395 zic eu, intrucat este vorba de textile netesute - 1395 Fabricarea de textile netesute si articole din acestea, cu exceptia confectiilor de imbracaminte Aceasta clasa cuprinde toate activitatile legate de materiale sau produse textile, neincluse in diviziunile 12 sau 13, implicand un mare numar de procese si o mare varietate de bunuri produse). Doresc sa le vand in mod direct prin participare la targuri organizate cu acest scop. Ce alte coduri caen imi mai trebuie? Este suficient asta?
4782 Comert cu amanuntul al textilelor, imbracamintei si incaltamintei efectuat prin standuri, chioscuri si piete
sau imi trebuie si acesta:
4789 Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse
Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Alegere cod caen pentru crosetat Ral_uca Ral_uca Buna ziua, daca in cadrul unui club de dans pentru copii...langa receptie se gaseste un stand prin care se vand articole/ accesorii crosetate/ costumase dans, ... (vezi toată discuția)
Cod caen ? utc utc Vreau sa desfasor activitate de comert, respectiv prin piete, targuri si oboare cu produse de morarit, adica vanzare de malai, tarate, hrana ptr. animale. La ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)