avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Inscriere in cartea funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Inscriere in cartea funciara


Am construit cu autorizatie o casa S+P+M dar in proiect avizat era doar (P+M) ,la intabularea constructiei a fost intabulat conform proiectului (P+M) ,cum pot inscrie in cartea funciara si subsolul(S) comparand cu inscrierea in cartea funciara de case de locuit care nu au autorizatie de constructie si p.v. de receptie ?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:18, 29 Martie 2015
Daca ati construit casa inainte de 2001 se face o documentatie cadastrala de actualizare cu declaratie notariala ca ati construit subsolul fara autorizatie! daca e dupa 2001 tb sa scoateti o noua autorizatie, dar e posibil sa se lase cu amenda!
Solicitați o AC de extindere pt. subsol, iar înscrierea în CF se va face cu această nouă autorizație. și a proiectului nou care îl veți face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa construita pe teren concesionat de la primarie irisargan irisargan Poate fi intabulata o casa construita pe teren concesionat de la Primarie ? Daca da ,care sunt demersurile , pasi pt intabulare a casei ? Multumesc (vezi toată discuția)
Lntabularea unei constructii noi Fat-Frumos Fat-Frumos Am o casa noua ridicata in regie proprie si cu autorizatia de constructie expirata din 2011(cea de pe parter). Am ridicat mansarda fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare iulianamanga iulianamanga Buna ziua, am construit o casa in Voluntari si am probleme in ceace priveste obtinerea autorizatiei ptr utilitati? Am facut PV DE RECEPTIE al imobilului si ... (vezi toată discuția)