Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata factura lei in euro

Buna ziua,
Firma noastra romaneasca are contract de prelucrare cu o alta firma romaneasca pentru productie marfa care merge in final la export. Firma care prelucreaza imi factureaza in lei si vrea sa-i achit factura in euro, e legal sa achit in euro?
Astept raspuns, multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2015
blouemoon, utilizator
Cel mai recent răspuns: blouemoon , utilizator 13:32, 26 Martie 2015
Buna ziua,

Multumesc pt. raspuns dar tot nu am inteles. Mai explic o data situatia mea.
Firma noastra A din Romania primeste comanda de la clientul extern B cu care are contract de colaborare. Firma noastra A din Romania lucreaza cu subcontractor pentru prelucrare, respectiv firma C din Romania. Produsele finite de la firma C sunt trimise la firma noastra A care le exporta la clientul extern B. C factureaza lui A si A factureaza lui B. Pot eu A sa-l platesc in Euro pe C?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract trilateral export: societatea a din romania vine unei ... Liliana Preda Liliana Preda Contract trilateral export: Societatea A din Romania vine unei firme B din UE o componenta pentru realizarea unui produs finit.Dar societatea B are un punct de ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa- livrare bunuri prelucrate de doua firme din ro catre partener ue simona@eac.ro simona@eac.ro O societate (firma A) are o colaborare contractuala cu o societate din Franta (client final) si cu o alta firma din Romania (firma B) prin care se stabileste ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez in contabilitate rdi rdi Buna ziua. Tocmai mi-am deschis o intreprindere individuala care are drept obiect de activitate vanzarea de imbracaminte (cod CAEN 4771, 4782). Imbracamintea ... (vezi toată discuția)