avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Soluţia într-un dosar penal judecat în camera ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Soluţia într-un dosar penal judecat în camera preliminara

Soluţia într-un dosar penal judecat în camera preliminară mi se va transmite cu tot cu motivare sau pentru aceasta trebuie sa fac cerere ?
Buna seara!

Incheierea nu se comunica. Trebuie sa mergeti sa o ridicati de la arhiva.

Cu stima.
Incheierea judecatorului dispusa in procedura de camera preliminara se comunica si aveti 3 zile de la comunicarea sa faceti contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei ada123456 ada123456 Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)
Neprezentare în instanță Jessica90 Jessica90 Bună ziua. Dacă am primit în august înștiințare să merg la judecătorie să-mi ridic dosarul, dar nu m-am prezentat din motiv că nu am fost în țară, ... (vezi toată discuția)
judecator de camera preliminara - ce inseamna si cu ce se ocupa ? oanaportar oanaportar Intr-un articol publicat astazi pe acest site se scrie: \\"Dispozitiile din Codul de procedura penala care stabilesc ca judecatorul de camera preliminara se ... (vezi toată discuția)