avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte citat la politie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte citat la politie

Buna ziua

Am primit un apel de la politia de care apartin (aveam nr sectiei in memoria telefonului) si mi s-a spus ca sunt citat si trebuie sa ma prezint in data de sau ce data aleg eu.
Daca nu zic o data trebuie sa ma citeze in o anumita data in care o scrie el si daca nu ma prezint trebuie sa ma amendeze.
Mi-au spus doar ca am o plangere penala din partea unui locatar.
Nu a vrut sa imi dea mai multe detalii.
Momentan sunt si presedinte al asociatiei de proprietari.

Orice plangere asa aiurea e plangere penala?
Nu a vrut sa imi spuna si acum mor decuriozitate.Oare ce poate fi?
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2015
ricadinas, utilizator
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 22:34, 28 Martie 2015
Citarea se face doar in scris, nu telefonic, nu prin anunt la mica publicitate, nu prin goarna in piata publica. Prin CITATIE scrisa. Orice altceva nu exista.
Cu siguranta dvs. banuiti despre ce este vorba mai ales ca sunteti presedinte la asociatia de proprietari. Mergeti si vi se va spune despre ce este vorba, dati declaratie privind faptele din plangere, asa este procedura.
Mi s-a spus ca conform legii poate face citatia si prin telefon.
Nu am nici cea mai mica idee despre ce poate fi.
Avem presedinte comitet, 5 cenzori si toate operatiunile se fac doar in contul bancar conform ideilor preluate de pe avocatnet.
Asa ca totul e transparent.
O sa merg sa vad despre ce e vorba.
Nu ati observat ca "alesii" nostri au dat tonul la reclamatii? Practic, acum fiecare poate denunta pe orcine. Este treaba lui daca denuntulse confirma sau nu - atunci dvs. o sa-l chemati in justitie pentru denunt calomnios... Presedinte sa fii, ca belelele curg garla!
Si eu am patit ceva asemanator, dl. politist mi-a explicat ca daca mi-am asumat o functie publica, tre' sa suport si asemenea consecinte.
Sigur, la mine denuntul a fost calomnios si tot politistul m-a sfatuit sa-l "lucrez" si eu pe vecin - doar asa sa le dam astora de treaba. Eu am rezolvat-o mai domestic si de-atunci nu mai face denunturi, i-a trecut...
Dvs ati fost ”invitat” la sectia de politie si nu ”citat”. (Citatia o primiti doar de la o instanta de judecata sau parchet).Mergeti cu fruntea sus si vedeti despre ce este vorba caci poate fi si o plangere penala și, atentie, fiind presedinte de asociatie aveti si calitatea de functionar!”

Alte discuții în legătură

Dosare penale lumy40 lumy40 Buna ziua. Am o mare mare problema cu cumnatul meu am peste 500 citatii in dosare civile si 8 dosare penale toate cu neinceoerea urmaririi penale dar azi am ... (vezi toată discuția)
Acuzatie calomnioasa mariomarginean mariomarginean Buna, astazi am fost acuzat de catre un tip ca ia-si fi furat telefonul, toata faza s-a intamplat la un bazin de inot unde tipul respectiv avea dulapul sub al ... (vezi toată discuția)
Prietena mea are mana in ghips-consecinte penale? Mari20 Mari20 buna ziua... va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns... acum 3 zile m-am certat cu prietena mea.din motivele ei d gelozie. si a inceput sa fie ... (vezi toată discuția)