avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte citat la politie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte citat la politie

Buna ziua

Am primit un apel de la politia de care apartin (aveam nr sectiei in memoria telefonului) si mi s-a spus ca sunt citat si trebuie sa ma prezint in data de sau ce data aleg eu.
Daca nu zic o data trebuie sa ma citeze in o anumita data in care o scrie el si daca nu ma prezint trebuie sa ma amendeze.
Mi-au spus doar ca am o plangere penala din partea unui locatar.
Nu a vrut sa imi dea mai multe detalii.
Momentan sunt si presedinte al asociatiei de proprietari.

Orice plangere asa aiurea e plangere penala?
Nu a vrut sa imi spuna si acum mor decuriozitate.Oare ce poate fi?
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2015
ricadinas, utilizator
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 22:34, 28 Martie 2015
Am mers azi si am aflat ca unui proprietar i-a deschis furnizorul de energie electrica dosar pentru furt de energie electrica.
Eu nu eram de fata cand a venit echipa si a controlat tot blocul (contoarele sunt pe casa scarii)dar m-au anuntat la sfarsit.
La apartamentul cu probleme a fost chemat proprietarul.
Contorul respectiv electric mai fusese schimbat din acelasi motiv si arata de mult timp sageata spre stanga ca si cum baga curent in retea si nu lua.( normal trebuie sa arate spre dreapta si daca ai panouri solare si contract cu statul arata spre stanga doar cand bagi in retea de la panouri iar noaptea arata sageata la dreapta)
Era logic ca fura.
Acum s-a gasit in interiorul contorului un dispozitiv, conform pozelor aratate la politie un fir pe post de rezistenta care facea sa se inregistreze doar 10% -15% din consumul real.
Acum ca a fost chemat la politie s-a gandit sa spuna ca nu stie cine i l-a pus si ca poate l-am
pus eu.De fiecare data cind se intampla ceva presupune ca conducerea l-a reclamat.
Am relatat scurt ce s-a intamplat si ca nu am pus eu nimic si nu stiu cine sau daca ei l-au pus, am semnat si pa.

Interesant ce am citit acum de denunt calomnios de dl Grecu dar oare este calomnie sau denut calomnios?
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2015
ricadinas, utilizator
ricadinas,

Da, vedeti cat de complicat este. Cum se spune, mori cu dreptatea in mana...
La mine, un "personaj" se trezeste vorbind tot felul de presupuse fapte apoi le mai si scrie - unde - la primarie, apoi la sectia de politie.
Vin oamenii, cerceteaza, se iau declaratii - nu putine. Pe mine m-au stresat cam o luna de zile. In fine, baietii s-au lamurit si dupa o mare perioada de timp am primit acasa o adresa ca faptele pentru care am fost invinuit nu s-au confirmat... Chestiunea este destul de veche - vorbesc din amintiri. Important a fost ca nu am intrepins nimic pe cale oficiala, ce sa mai complic. L-am "calomniat" si eu destul ca sa-i treaca naravul si chiar i-a trecut, nu a mai facut nicio reclamatie, ma rog, poate nu mai este bagat in seama - ca asta de fapt vor unii, sa fie bagati in seama.
Si culmea coincidentei, "personajul" meu se ocupa printre altele si cu alimentarea neautorizata de curent electric din casa scarii...
Pai si a patit ceva?
La noi in tara toate pleaca de la angajatii furnizorilor.
Ei fac asemenea chestii si apoi invata si altii.Ei vin ei fac si tot ei resigileaza si pe urma raman altii sa dea explicatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosare penale lumy40 lumy40 Buna ziua. Am o mare mare problema cu cumnatul meu am peste 500 citatii in dosare civile si 8 dosare penale toate cu neinceoerea urmaririi penale dar azi am ... (vezi toată discuția)
Acuzatie calomnioasa mariomarginean mariomarginean Buna, astazi am fost acuzat de catre un tip ca ia-si fi furat telefonul, toata faza s-a intamplat la un bazin de inot unde tipul respectiv avea dulapul sub al ... (vezi toată discuția)
Prietena mea are mana in ghips-consecinte penale? Mari20 Mari20 buna ziua... va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns... acum 3 zile m-am certat cu prietena mea.din motivele ei d gelozie. si a inceput sa fie ... (vezi toată discuția)