avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA si student la zi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA si student la zi

Buna ziua,
Am o intrebare:
Sunt PFA, si student la zi la Universitatea Bucuresti, pe locurile cu taxa.
Calitatea de student mi-o ofera si pe cea de asigurat in sistemul de sanatate?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: sab-ina , utilizator 18:22, 27 Martie 2015
Partial da. Insa, pentru veniturile realizate prin PFA aveti obligatia sa platiti taxe (care include asigurarea de sanatate) corespunzatoare veniturilor realizate.
puteti sa-mi explicati mai clar in ce masura ? ce inseamna acel „partial”?

pentru veniturile realizate platesc. dar daca, sa presupunem, nu am niciun venit anul acesta, sau inchid pfa-ul. sunt asigurata pana la terminarea studiilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala pentru studenti mince mince Buna ziua, Sunt student-doctorand, si depasesc varsta de 26 de ani. Am o nelamurire: Conform Legii Educatiei Nationale \"pe toata durata activitatii ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei la sanatate IoanaAda IoanaAda Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Inteleg ca de anul acesta este obligatorie plata retroactiva a CAS-ului. Ce se intampla in cazul in care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Taxa de scolarizare academia de politie anthynidiany anthynidiany Legea invatamantului precizeaza ca un student poate beneficia de finantare de la buget doar pentru un singur program de licenta, iar eu inainte de a fi student ... (vezi toată discuția)