Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

De datoria cui era ca indreptarea de eroare materiala sa fie atasata la dosarul principal?

Buna ziua,
Anul trecut am avut un proces civil pe care l-am castigat. Cand am primit hotararea am constatat ca in ea sunt date care nu apartin cazului meu. Am facut cerere de indreptare eroare materiala care a fost aprobata si inregistrata cu un alt nr de dosar, doar ca aceasta indreptare nu a fost trimisa la dosarul principal! Deoarece aceasta indreptare nu a ajuns la dosarul principal am pierdut procesul la faza de apel! Intrebarea mea este: " De datoria cui era ca indreptarea de eroare materiala sa fie atasata la dosarul principal?" Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: gabriela18051968 , utilizator 15:46, 28 Martie 2015
Buna ziua,

in interesul dvs., ca autor al cererii de indreptare materiala, era firesc sa va ingrijiti de solutionarea acesteia.
Bun a ziua,
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe cerere indreptare hotarare judecatoreasca si limite aplicare Apollo11 Apollo11 Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca favorabila mie dar in care s-a strecurat o greseala in text . Pe langa declaratia mea si tot ce tine de cauza mea, ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala eugen82 eugen82 Intr-un dosar aflat deja pe rolul instantei de recurs, am formulat la instanta de apel cerere de indreptare eroare materiala dintr-o incheiere din ... (vezi toată discuția)
Am depus hotararea in original pentru indreptare eroare materiala,cum pot sa o recuperez lucian_crtr lucian_crtr buna ziua,am depus o cerere de indreptare eroare materiala la curte de apel si am atasat din greseala si hotararea curtii in original(ar fi trebuit sa atasez o ... (vezi toată discuția)