avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii A-i corecta cuiva exprimarea in scris=a persifla?!
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

A-i corecta cuiva exprimarea in scris=a persifla?!

Am corectat, e drept, pe un ton usor ironic (chiar asa, usor ironic, nimic ofensator :yes:) , exprimarea cuiva, aici pe forum. Sa fiu bine inteles, nu vorbesc de o virgula, vorbesc despre o adevarata ,,bijuterie", ornata cu fel de fel de perle: comic de exprimare, dezacorduri de tot felul, declinari si conjugari in dispretul oricarei reguli gramaticale, ce mai, o placere!
Stiam ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, dar ce a urmat nu stiu unde poate fi incadrat, citez:
Userul primeste avertisment pentru exprimare persiflanta si comportament ofensator.
www.avocatnet.ro/content/for...
Fac o paranteza: in aceasta situatie corect (gramatical vorbind, realitatea e alta!) se spune exprimare ofensatoare nu comportament ofensator! .
Imi cer scuze de la cei carora nu voi putea sa le multumesc pt. postari, dar in viata asta nu cred sa mai am acces pe acest forum:((
Dar mai bine trei zile cu sabia in mana, decat o viata cu samarul in carca.
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2015
DlGoe, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 20:17, 28 Martie 2015
...nu gasesc aplauzele....cu respect. =D>
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2015
zatara76, utilizator
Dezmeticiti-va. Nu sunteti la catedra. Nu aveti voie sa ironizati cu diverse motive si in mod constant.
Comportamentul ofensator pentru care ati primit avertismentul este superioritatea afisata fata de mai multi parteneri de discutii. Daca asa doriti sa va impuneti in fata oamenilor de aici ati ales o cale gresita. Regulile personale dupa care comunicati nu sunt acceptate pe forum.
Regulamentul forumului e in primul rand un set de reguli de bun simt. Samar sau nu, e obligatoriu pentru toti cei care ne viziteaza.

Si nu va mai victimizati. Nimeni nu a fost si nu va fi banat pentru ca e prea destept.
....si totusi...ne uitam prin gard...si ce vedem?....niste analfabeti din UE,o duc mai bine ca noi....si la ei in tara si in Romania...sa nu mai vorbim despre intelectualii care au fost blamati de sistem si redusi la tacere....tacerea mieilor...
Mi se aduce o acuzatie grava (eu credeam ca e un prilej de a ma mandri), citez:
Regulile personale dupa care comunicati nu sunt acceptate pe forum


Asa e, imi recunosc pacatul si cer clementa: incerc sa folosesc in exprimare regulile statuate in GRAMATICA ACADEMICĂ A LIMBII ROMÂNE
Imi sustin afirmatia cu cele cateva sute de postari, sunt dovada ca incerc sa scriu
corect romaneste, dar daca asta e un pacat, imi accept osanda!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment user @ionion2000 POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Userul @ionion2000 primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.2. Sunt interzise: ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @ondino Ares-3 Ares-3 Utilizatoarea @ondino primeste avertisment pentru incalcarea repetata a urmatoarelor cerinte din Regulamentul de postare: [b]2.1.[/b] Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)