avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stornare marfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stornare marfa

buna ziua,

in cazul in care am receptionat marfa la pret cu amanuntul in luna februarie, iar in martie se emite factura de stornare pentru anumite produse.... cum se procedeaza cu inregistrarile? Se modifica raportul de gestiune din luna februarie?....

multumesc mult
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:26, 30 Martie 2015
La data cand ati emis factura de retur pentru anumite produse, nu de stornare pentru ca produsele le-ati primit in gestiune, atunci scadeti si din gestiune adica din registrul de gestiune zilnic.
nu am emis noi factura de retur. furnizorul a emis factura cu minus "-" pentru cateva produse....deci in cazul in care am receptionat in februarie si returul s-a facut in martie, raportul de gestiune pentru februarie nu ar trebui sa se modifice, inteleg bine? si atunci in luna martie vor trebui scoase din gestiune tot la pretul cu amanuntul, nu?

multumesc f mult
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
ioanaep, utilizator
La a doua factura de la furnizor faceti la fel nir si cu valoarea acestui nir va scadeti din registrul de gestiune zilnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi cu minus fanietta fanietta Buna, as avea doua intrebari pentru o II, comert cu amanuntul 1. Pentru facturile cu minus ar trebui trecut in raportul de gestiune la iesiri valoarea de ... (vezi toată discuția)
Nota de receptie ditabetina ditabetina buna seara, am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, lucrez la o firma care se ocupa cu vanzare de produse pe care le primesc de la diversi furnizori ... (vezi toată discuția)
Returnare marfa data cu bon fiscal Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti in cazul in care vand marfa unei persoane fizice, cu Bon Fiscal, iar acesta imi returneaza marfa din motive intemeiate cand ... (vezi toată discuția)