avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Infiintarea unei firme de plasare a fortei de munca
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Infiintarea unei firme de plasare a fortei de munca

Buna, intentionez sa deschid o firma de plasare a fortei de munca in strainatate si as dori sa stiu daca pentru acreditare e necesara angajarea personalului calificat in domeniul resurselor umane sau e de ajuns incheierea unui contract de prestari servicii , colaborare cu aceasta persoana.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 4 Aprilie 2015
Buna seara,

raspunsul la aceasta intrebare il puteti afla doar de la autoritatea care emite acreditarea!
Pentru a desfasura aceasta activitate, agentii de ocupare a fortei de munca in strainatate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- sa dispuna de spatiu si dotarile necesare pentru buna desfasurare a activitatii;
- sa aiba incadrat in munca personal cu experienta in domeniu fortei de munca;
- au organizata o baza de date care sa cuprinda ofertele si solicitarile de locuri de munca in strainatate, informatii referitoare la conditiile de ocupare a acestora si l calificarile si aptitudinile solicitantilor aflati in evidenta lor;
- au incheiat cu persoane juridice, persoane fizice si organizatii patronale din strainatate contracte care contin oferte ferme de locuri de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie recrutare forta de munca/contracte de munca cu strainatatea ela david ela david Din Legea 156/2000: Art. 8 Agentii de ocupare a fortei de munca pot desfasura activitatea de mediere a angajarii cetatenilor romani in strainatate daca ... (vezi toată discuția)
Leasing de personal in strainatate?? Forumconsult Forumconsult Buna ziua, Suntem o firma de resurse umane si ne intereseaza daca putem face leasing de personal in strainatate si ce conditii ar trebui sa indeplinim pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru infiintare agentie de plasare forta de munca bubu28 bubu28 Daca pentru infiintarea unei Agentii pentru plasare forta de munca in strainatate trebuie sa faci dovada ca ai incheiat cu persoane fizice, persoane juridice ... (vezi toată discuția)