avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada provizorie circulat in strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada provizorie circulat in strainatate

Buna ziua,
Saptamana trecuta cineva mi-a sters aripa masinii in trafic, nu s-a oprit atunci, eu nu am declarat la politie accidentul, dar a facut-o vinovatul. Am fost la politie, mie mi s-a luat carnetul pt ca nu am declarat accidentul, si am acum dovada provizorie. Problema este ca eu trebuie sa plec in Turcia, si nu stiu daca pot circula cu aceasta dovada provizorie in strainatate - in speta o tara non UE.
Citisem undeva ca se poate da o declaratie pe propria raspundere la notar, si politia imi elibereaza carnetul cu 24 de ore inainte de plecarea din tara, se poate proceda asa?
Va rog sa ma ajutati cu indrumari cum pot proceda pentru a putea conduce in Turcia, ca pana miercuri trebuie sa rezolv aceasta problema.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2015
Roxie, utilizator
Cel mai recent răspuns: seat , utilizator 01:38, 24 Aprilie 2015
Permisul poate fi restituit numai daca nu e romanesc (cu o declaratie notariala se merge la seful politiei rutiere). Cu dovada nu se poate circula in afara Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate circula in ue cu dovada inlocuitoare a certificatului de înmatriculare? cristi4n cristi4n Buna ziua, Procesul de inmatriculare in Romania este luuung si complicat. Dupa o asteptare de 3 luni (3 LUNI) pentru programarea la RAR, am aplicat zilele ... (vezi toată discuția)
Dovada provizorie. conducere in afara tarii Cristianna Cristianna Buna ziua!Se poate circula in strainatate cu dovada provizorie?Banuiesc ca nu,dar vreau sa stiu daca exista o solutie pentru astfel de probleme.Se poate face ... (vezi toată discuția)
Solutionare dauna rca carpatica - expertiza vopsea mutfushte mutfushte Buna ziua. In data de 04.12.2012 ruland pe Bd. Eroilor pe banda 2 cu cca. 20-30 km/h (doar ce plecasem de la semafor) am fost surprins de masina de pe banda ... (vezi toată discuția)