avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Productie handmade cu vanzare online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Productie handmade cu vanzare online

dupa raspunsurile pe care le-am primit anterior, si dupa ce am mai studiat cate ceva, tind sa.mi infiintez o IF. Acum, intrebarea mea ar fi: pot eu sa fac si vanzare on.line a produselor pe care le confectionez ( imbracaminte unicat)? (teoretic pot, dar legal, pot folosi acelasi IF si pt comercializare de en.detail oriunde (magaine on.line, targuri, boutique-uri?)
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: S.C. ORIEDA CONT EXPERT S.R.L. , Contabil 20:46, 8 Aprilie 2015
Sigur ca da, autorizandu-va la registru pentru astfel de activitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să înființez un pfa. D.C. Andreea D.C. Andreea Bună ziua, Doresc să înființez un PFA care să dețină următoarele coduri CAEN - 4791 , 4789 și 4719, pentru a comercializa produse confecționate ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu un inventar al marfurilor expuse pt vanzatorii in regim ambulant iubiritza iubiritza buna ziua, am o II. confectionez si comercializez bijuterii ( hand made). o cunostinta care lucreaza in politie mi-a spus ca daca merg in targuri sa vand ... (vezi toată discuția)
Pfa produse handmade Lirene Lirene Intentionez sa infiintez un PFA prin care sa confectionez si comercializez prin internet produse handmade, in special articole de imbracaminte. Acestea sunt ... (vezi toată discuția)