avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzarea unei case, dupa ce proprietarul a murit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzarea unei case, dupa ce proprietarul a murit

Buna ziua,
Bunica noastra a murit, iar acum dorim sa vindem casa. Cum ar trebui sa procedam? Sunt 3 frati si vor sa o vanda. Sunt toti 3 de acord. Nu au mostenire etcc....A murit si acum vor sa o vanda
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: simo_v , utilizator 16:46, 14 Aprilie 2015
Daca imobilulul respectiv era proprietatea bunicii,trebuie deschisa succesiunea la notariat iar ulterior imobilul poate fi vandut de catre mostenitori.
Mergeti la notar.
Se poate vinde mostenirea.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Mergeti la notar.
Se poate vinde mostenirea.


Desigur ca imobilul poate fi vandut prin notariat doar dupa ce mostenirea este dezbatuta si este facuta si documentatia cadastrala pe mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa mostenire Lorette18 Lorette18 Buna ziua. Subiectul este casa bunicilor mei decedati, unde au ramas mostenitori mama mea si fratele ei. Bunica a murit in urma cu 10 ani dupa care nu s-a ... (vezi toată discuția)
Vânzare casă moștenită fără acte alinamaria8380 alinamaria8380 Bună seara. Tatăl meu a fost unic copil la părinți. Bunicii mei au murit cu mult timp în urmă. Tatăl meu nu are nici un act pe numele lui pt casă și ... (vezi toată discuția)
Acte de v-cumparare fara succesiune? rompell rompell ASI VREA SA CUMPAR CASA BUNICILOR, DAR MAMA SI CEI 2 FRATI NU AU DEZBATUT SUCCESIUNEA, DAR SUNT DE ACORD SA-MI VINDA DOAR CASA SI TERENUL AFERENT,(BUNICII MAI ... (vezi toată discuția)