avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumparat o masina din Spania si nu mi-a dat factura ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumparat o masina din Spania si nu mi-a dat factura fiscala

buna ziua am cumparat o masina de la cineva din romania care a aduso din spania masina a fost inmatriculata in spania pe firma am fost sa o inmatriculez in romania si mia cerut factura fiscala spaniolul ia dat doar contract vanzare cumparare cum pot sa o inmatriculez pentru ca am luat legatura cu cel care mia vandut masina si el a sunat in spania si a zis ca firma nu mai este ca a intrat in faliment.
va multumesc,
Cel mai recent răspuns: seat , utilizator 02:31, 24 Aprilie 2015
Se poate inmatricula si asa...mai insistati la politie. Daca aveti contractul de vandare-cumparare, Permiso de Circulacion si aia de la ITP e ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto claudiu palote claudiu palote Buna ziua,revin din nou cu o problema delicata : mi-am cumparat o masina inmatriculata in romania dar eu sunt rezident in Spania,locuiesc momentan aci si auto ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii, neplatirea impozitului johnny744 johnny744 buna ziua am cumparat o masina din spania am inmatriculato pe numele meu am aduso in romania fara sa o radiez de acolo si am inmatriculato in romania , la ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism din 2005 de pe firma es pe firma ro danap2001 danap2001 Buna ziua, firma din Spania vinde autoturism uzat din 2005 la firma din Romania platitoare de TVA. Contabila spune ca trebuie fcut contract de ... (vezi toată discuția)