avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere de chemare in judecata?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere de chemare in judecata?

Avem de recuperat de la o societate o suma de bani. I-am convocat la conciliere si nu au venit. Acum am aflat ca societatea debitoare se afla in reorganizare judecatoreasca si nu stiu cine e administrator judiciar si nici cum mai pot recupera datoria. Nu ne-a chemat nimeni la masa creditorilor. Cum fac sa ii dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: Gheorgheni Alina G , Consilier juridic 08:49, 30 Iunie 2009
Urmaririti Buletinul Oficial de Insolventa, acolo veti gasi tot ce va trebuie.
Intrati pe portalul tribunalului unde isi are sediul soc debitoare , intrati pe dosare, tastati numele debitoarei si veti afla date despre dosar , termene , incheieri etc si numele adm judiciar numit in acest dosar
Va multumesc pentru operativitate. Revin cu o intrebare: contractul este incheiat cu societatea-mama, prin sucursala (fara a fi indicate datele de identificare ale acesteia), societatea mama este in lichidare, dar sucursala este in functiune. De la cine sa incerc sa recuperez banii? de la sucursala (prin cerere de chemare in judecata sau somatie de plata) sau sa iau legatura cu administratorul judiciar?
Nu mai pierdeti timpul depuneti cerere de admitere a creantei la dosar.
scuzati-mi insistenta, dar noi am incheiat contractul cu sucursala in 2007, iar procedura de declarare a falimentului a societatii mame a inceput din 2005, cred ca e cam tarziu sa inscriem creanta

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii curente corstef corstef pentru datoriile curente (exceptand creanta din tabel) pe care societatea aflata in reorganizare le are fata de un creditor, se poate intenta actiune de ... (vezi toată discuția)
Insolventa~~lipsa administrator lilianaG lilianaG cum se procedeaza daca societatea careia i-a fost deschis procesul de insolventa nu are administratorul de gasit,,cum se recupereaza creantele? (vezi toată discuția)
Recuperare creanta societate in insolventa marianaiacob marianaiacob In anul 2013 am incheiat un contract de prestari servicii cu o societate care era in insolventa inca din anul 2011 si nu ne-a anuntat despre starea acesteia la ... (vezi toată discuția)