Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marire pensie alimentara

buna ziua fratele meu plateste pensie alimentara pentru un minor din martie 2012 in valoare de 150 ron.precizez ca atunci nu avea serviciu,in luna februarie a
acestui an fosta sotie l-a dat in judecata pentru majorarea pensiei deoarece acum lucreaza pe un salariu minim pe economie ,el este de acord cu majorarea dar nu a putut depune adeverinta de salariu si contractul de munca in cele 25 de zile.procesul este pe 11 05 2015m-ai poate face ceva? este nevoie de avocat? se judeca in lipsa, procesul este inprahova el lucreaza in timisoara.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 14:43, 22 Aprilie 2015
Daca a fost de acord cu majorarea se va mari si nu mai are nevoie de avocat intrucat se va majora...
daca nu se prezinta ?
Daca a fost de acord nu mai conteaza...
adeverinta de salariu trebuie sa o depuna el la dosar? cum trebuie sa procedeze pentru ca este de acord?multumesc
ar fi indicat sa depuna adeverinta de salariu pana la primul termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara elev major anacalina anacalina Buna seara Am trecut de procesul de divort , ultima infatisare a avut loc in 24 aprilie 2014 .S-a stabilit pensie alimentara doar pentru fetita minora , in ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține dovada veniturilor din anglia ale fostului soț? Îmi este necesară pentru a-l determina să plătească pensia de întreținere a minorului RoxyPity RoxyPity Cum pot obtine un act(din Anglia) cu salariul fostului meu sot ce lucreaza in Anglia ?Acest act imi este necesar pentru al determina sa plateasca cei 25% ... (vezi toată discuția)
pensia alimentara data pe jumatate de mai bine de un an lelia20052006 lelia20052006 In urma divortului din aprilie 2006 s-a hotarat incredintarea minorelor mie, ca mama, si acordarea de catre fostul sot, tatal copiilor, a unei pensii ... (vezi toată discuția)