avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lamurire alocatie europeana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lamurire alocatie europeana

Pentru o perioada de 15 luni (in ani difeririti) lucrate in Italia, am primit o alocatie pentru 2 copii de 417 euro.Sunt nemultumita de suma rezultata, cui tb. sa ma adresez pentru a afla ce mod de calcul au aplicat.

Alte discuții în legătură

Lamurire alocatie copii italia dana_banica2000 dana_banica2000 Am depus actele pentru alocatie europeana in 20.07.2014. Dosarul a fost predat ,la oficiul din Italia, la data de 30.07.2014 contractul meu de munca a incetat ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului complet bobo bobo am lucrat pina de curind intr-o companie multinationala. nu mai spun ca de-a lungul timpului am primit cu 15 % mai putin decit ne-am inteles la angajare! in ... (vezi toată discuția)