avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apelare dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apelare dosar

Mâine am termen la judecătorie.
Azi apare pe site-ul judecătoriei că avocata reclamantului cere apelul cauzei după ora 13, fiindcă are alte cazuri urgente, cu arestaţi, în altă localitate. Cererea e datată azi.
Martorii sunt citaţi pentru ora 8,30 .
Presupun că d-na avocat cunoştea mai demult că va avea aceste cauze în aceeaşi zi, nu a aflat astăzi.
Cum pot cere ca audierea martorilor să nu se amâne după ora 13?
Banuiesc ca va judecati intr-un oras de provincie ,in Bucuresti nu apar pe siteurile instantelor astfel de cereri.In orasele mici unde sunt avocati putini in general relatiile umane sunt altele.Daca cererea av respective este motivata nu prea puteti sa va opuneti sau va puteti opune dar sansele sunt infime ca martorii dvs sa fie audiati in lipsa av partii adverse.
Stimat forumist,

Mai mult decât atât, chiar dacă reprezintă un deranj evident atât pentru martori, cât și pentru dvs, vă sfătuiesc nici să nu încercați audierea martorilor fără reprezentantul părții adverse.

Nu ați face decât să îi furnizați anumite mijloace de luptă împotriva dvs, decurgând din principiul egalității de arme, parte a procesului echitabil.

Cu stimă.
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2015
andreigrigoriu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza repusa pe rol dupa ramanerea in pronuntare auricius auricius Buna seara. Astazi am fost citat ca si martor intr-un proces de divort cu minori. Am fost prezenti doar martorii unei parti, si judecatoarea ne-a audiat decat ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita??? anna_mama_singura anna_mama_singura sunt in proces cu tatal copilului meu,din luna februarie...nu am fost casatoriti,de 10 luni o cresc singura,nu m-a ajutat financiar si nici nu a cautat fetita ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. fostul soț mi-a intentat proces pentru stabilire ... Ioana L. Ioana L. Bună ziua. Fostul soț mi-a intentat proces pentru stabilire program de vizitare copii. În cadrul audierii probei cu martori fostul sot a propus ca martor o ... (vezi toată discuția)