avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare

Executare silita pentru proces verbal CNADNR trimis prin posta in 2012 lipsa rovigneta, nu a platit amenda.
Intrebare: se poate face contestatie la executare, dat fiind faptul ca nu a primit nici comunicare de chemare in judecata si nici hotarare judecatoreasca cu obligare la plata, s-a trezit acum cu instiintare ca este executat silit?
Cel mai recent răspuns: herminast , utilizator 12:50, 23 Aprilie 2015
Prin impunerile anuale,contravenientul nu a fost informat de amenda?
In perioada de la savarsirea contraventiei pana la comunicarea somatiei de plata,
contravenientul a schimbat domiciliul ?
Contestatie la executare in care sa invocati toate exceptiile, deoarece ati fost pus in imposibilitate de a ataca PV de contraventie prin plangere contraventionala in termenul stabilit. Atentie la termenul de depunere a contestatiei - 15 zile!
Am avut spete identice cu CNADR cu PV din 2011 necomunicate contravenientului. ;)
A primit instiintare o vecina, el fiind in spital in acea perioada. Doar ca aceasta este intocmita de executor in februarie si a primit-o acum. Cu drept de contestatie in 5 zile. Plus somatie de plata, cu aceeasi data 20.02.2015. In acelasi plic. Asta mi se pare ciudat. Saracul, plateste de trei ori mai mult cheltuielile de executare decat amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare silita cnadnr CristianPCristian CristianPCristian Buna ziua, In urma cu 3 luni am primit in cutia postala o instintare de executare silita pentru neplata celor 28 euro catre cnadnr, in urma unei amenzi de ... (vezi toată discuția)
Contestatie somatie plata transmisa pentru amenzi platite vlad nicolae vlad nicolae Am primit o somatie de la Administratia Financiara pentru plata a 3 amenzi (numai amenda, fara despagubire) cu rovigneta. Din acestea, 2 le-am platit (numai ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovinieta- pv necomunicat ralwel ralwel Buna ziua, Va prezint pe scurt problema mea: In data de 12.05.2011 am fost amendat pentru neplata rovinietei. Cu toate acestea, nu am avut cunostinta de ... (vezi toată discuția)