avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intervenient fortat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intervenient fortat

daca am fost citat ca intervenient fortat , ce presupune? ce se intampla daca nu ma prezint in instanta?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 21:20, 24 Aprilie 2015
Presupune ca trebuie sa mentionati cum s-au intamplat faptele din punctual dvs de vedere. Daca nu va prezentati (sau aparati) va puteti trezi cu surpriza sa se pronunte o hotarare care sa va prejudicieze. Sfatul meu ar fi sa depuneti intampinare.
Am inteles , multumesc !
Buna ziua . As avea o problema mai "complicata" daca ma puteti ajuta . Tatal meu decedat de cativa ani , a avut o proprietate de care eu nu am stiut ,unul dintre fratii mei a solicitat eliberarea titlului de la Primaria pe raza careia avea proprietatea ,acesta a solicitat titulu si l-a ridicat in numele decedatului (practic pe el scrie ca tatal meu decedat a luat proprietatea in primire,avand semnatura fratelui meu),. Noi suntem 3 frati , ulterior am aflat de aceasta chestiune , cunoscand pe cineva de la primarie . E legal ca unul dintre frati sa detina un titlu de proprietate pe numele tatalui decedat tinand cont ca mai sunt si alti mostenitori? are vina si institutia publica locala pentru eliberarea acestuia?
Titlul de proprietate este unul singur și poate să fie la oricare dintre frați. D-voastră fiecare frate aveți calitatea de moștenitori al tatălui, dreptul moștenit fiind dovedit de titlul de proprietate care este pe numele tatălui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri ContSters357435 ContSters357435 Buna ziua . As avea o problema mai \\"complicata\\" daca ma puteti ajuta . Tatal meu decedat de cativa ani , a avut o proprietate de care eu nu am stiut ,unul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema tatăl ... Bibi60 Bibi60 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema Tatăl meu care este decedat a avut un frate, care si el este decedat.Mama celor 2 frati( si ea ... (vezi toată discuția)
Teren revendicat l18 danimik danimik Stimati Domni/Stimate Doamne, Va expun pe scurt situatia mea: tatal meu impreuna cu fratele lui au facut in baza legii 18 o cerere de retrocedare a unui ... (vezi toată discuția)