avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinerea unui certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinerea unui certificat de mostenitor

Buna seara!-am si eu o problema:in anul 1992 in urma decesului sotului meu am deschis succesiune pe atunci la Notariatul de stat,am obtinut un certificat de mostenitor pe care undeva mia fost retinut in loc de copie si mi sa inapoiat copia,eu nu am observat iar acum la o institutie a fost nevoie de certificat si desi am dus o copie legalizata mi sa spus ca nu tine loc de original si nu e valabila.Intrebarea mea ar fi daca mai pot obtine de undeva un certificat sau ce solutie ar mai fi ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mocanvictoria54 , utilizator 07:48, 26 Aprilie 2015
Solicitati un duplicat notariatului care l-a emis.
Multumes mult,dar nu stiu daca mai exista la tribunal unde am facut succesiunea notari de stat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copia legalizata dupa certificatul de mostenitor impreuna ... zcristi2000 zcristi2000 Buna ziua, Copia legalizata dupa certificatul de mostenitor al mamei mele (decedata), impreuna cu actele proprietatii ptr. care s-a facut CM-ul, sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)
De unde pot face rost de acest act? simoneangel simoneangel Am nevoie sa fac rost de un certificat de mostenitor care e pe numele meu si al surorii mele... unchiul nostru are un exemplar original pe care refuza sa ni-l ... (vezi toată discuția)