Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare creante

Am poprire pe conturi ca persoana fizica in urma unui credit ipotecar. Doresc sa-mi deschid o interprindere individuala(II) pe numele meu pentru a-mi deschide o afacere Imi poate afecta activitatea , veniturile ?.Are vreo treaba veniturile mele ca persoana fizica cu firma care doresc sa o deschid ? Mi se v-a oprii si de acolo bani ?
Ultima modificare: Luni, 27 Aprilie 2015
MARIA343, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita -credit nevoi personale bob02008 bob02008 Daca sunt executat silit de o societate de recuperare creante , Kredit Incaso ...societatea mi-a platit o creanta la BRD. Insa eu de curand mi-am deschid o ... (vezi toată discuția)
Poprire pusa unei persoane asociat în firma mihaidrm mihaidrm Buna ziua! As vrea sa stiu daca o poprire pusa unei persoane fizice(retinere salariala in urma unei hotarari judecatoresti) ar afecta aceea persoana fizica in ... (vezi toată discuția)
Pot deschide o firma daca am datorii la banca? GeoorgeM GeoorgeM Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la ... (vezi toată discuția)