avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pasi care urmeaza dupa primirea actului de adjudecare
Discuție deschisă în Executare silită

pasi care urmeaza dupa primirea actului de adjudecare

Buna ziua,

Am participat la o licitatie acum 30 de zile , iar astazi am primit actul de adjudecare al imobilului . Va rog frumos sa ma indrumati ce pasi trebuie urmati dupa ce am primit acest act. Unde trebuie sa merg si ce demersuri sunt necesare . Precizez deasemenea ca debitorul a depus o contestatie prin care cere anularea Procesului verbal de adjudecare , anularea tuturor actelor de executare intreprinse in cadrul dosarului executional precum si a executarii insasi , dar la sediul executorului judecatoresc nu s-a primit aceasta instiintare ca respectiva a facut contestatie .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elenealina , utilizator 18:48, 28 Aprilie 2015
In conditiile in care nu exiosta hotarare judecatoreascadefinitiva care sa dispuna anularea actelor/executorul judecatoresc trebuie sa continuie procedura de punere in posesie a bunului imobil
Avand actul de adjudecare,dvs sunteti adjudecatar=proprietar si aveti dreptul sa intrati in posesia bunului
Ulterior intabulati la ocpi dreptul dvs de proprietate asupra bunului imobil
Am fost astazi la OCPI si mi-au cerut plata unui impozit pe tranzactie si un certificat fiscal de la primarie ca sa il pot intabula . Pt eliberarea Certificatului fiscal de la primarie trebuie ca sa astept 30 de zile deoarece numai dupa ce am depus acte pt ca impozitul sa fie pe numele meu , abia dupa aia pot ei sa elibereze acest fel de certificat . Executorul judecatoresc a spus ca nu poate sa faca demersurile de evacuare pana nu fac intabularea . Te doare mintea ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatia unui imobil alirvag alirvag as dori sa stiu daca dupa o licitatie se cumpara imobilul cine l-a cumparat poate avea contract de vanzare cumparare pe el? as dori sa stiu daca se poate face ... (vezi toată discuția)
Anulare in instanta act de adjudecare imobil cumparat prin licitatie O_Mihaly O_Mihaly Am cumparat un imobil prin licitatie acum un an. Toate au decurs conform legii, am platit am primit actul de adjudecare, am intabulat, am platit inpozitul si ... (vezi toată discuția)
Se impune actiune in revendicare??? arua arua La sfarsitul anului 2006 a avut loc o executare imobiliara. Aceasta executare a fost contestata in instanta si s-a obtinut anularea actului de adjudecare, ... (vezi toată discuția)