avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda politie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda politie

Buna ziua. Va rog sa-mi suneti daca am o amenda de la politie pentru deranjarea ordinii publice pentru care am primit titlu executoriu pentru ca nu am platit-o tinand cont ca nu am niciun venit iar anul acesta vreau sa urmez facultatea de politie si imi trebuie cazierul fiscal ma afecteaza? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen_danciu , utilizator 19:57, 2 Mai 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amenda respectiva nu apare in cazierul fiscal.
Va multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt supermarket ilarion184 ilarion184 Buna ziua am primit acasa o amenda administrativa de 500 RON +50 ROn cheltuieli de judecata pentru un furt din mall. Scrie cercetat pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara platita - pot fi asociat unic intr-un srl? va rog urgent un raspuns myrali myrali Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal Studentu Studentu Sal`tare , am o nelamurire , daca se pricepe cineva sa imi raspunda . Am o amenda din 2004 , pentru o inchipuita " disturbare a lininstii publice " , nu ... (vezi toată discuția)