avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda politie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda politie

Buna ziua. Va rog sa-mi suneti daca am o amenda de la politie pentru deranjarea ordinii publice pentru care am primit titlu executoriu pentru ca nu am platit-o tinand cont ca nu am niciun venit iar anul acesta vreau sa urmez facultatea de politie si imi trebuie cazierul fiscal ma afecteaza? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen_danciu , utilizator 19:57, 2 Mai 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amenda respectiva nu apare in cazierul fiscal.
Va multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt supermarket ilarion184 ilarion184 Buna ziua am primit acasa o amenda administrativa de 500 RON +50 ROn cheltuieli de judecata pentru un furt din mall. Scrie cercetat pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara platita - pot fi asociat unic intr-un srl? va rog urgent un raspuns myrali myrali Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal Studentu Studentu Sal`tare , am o nelamurire , daca se pricepe cineva sa imi raspunda . Am o amenda din 2004 , pentru o inchipuita " disturbare a lininstii publice " , nu ... (vezi toată discuția)