avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Reclame in site - sunt deranjante?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Reclame in site - sunt deranjante?

Deschid aceasta discutie pentru ca ne intereseaza foarte tare in ce masura gasiti reclamele existente in Avocatnet.ro ca fiind foarte deranjante. De asemenea, ne-ar interesa foarte tare ce anume va deranjeaza la aceste reclame (daca acestea sunt deranjante), precum si ce gen de reclame credeti ca sunt pozitionate bine si nu va impiedica navigarea / citirea continutului Avocatnet.ro.

In urmatoarea perioada, o sa facem publica o varianta noua a primei pagini a siteului. Ulterior, in functie de feedback-ul primit de la dvs. vom trece la modificarea intregului site in conformitate cu lucrurile pe care le-am stabilit impreuna.

In noua versiune a siteului, forumul va deveni cu mult mai vizibil, astfel incat continutul foarte bun pe care acesta il contine sa poata fi citit de un numar din ce in ce mai mare de oameni.

Revin insa la intrebarile initiale:
- gasiti interesante campaniile publicitare existente in Avocatnet.ro? Ati dat vreodata click pe o astfel de campanie?
- va deranjeaza reclamele postate in avocatnet.ro? Daca da, care anume?
- ce spatii publicitare gasiti ca sunt foarte putin deranjante.

Multumim anticipat.

PS
Avocatnet.ro este un serviciu care functioneaza in mare masura datorita campaniilor publicitare pe care le gazduieste. Datorita acestor companii, serviciul isi pastreaza gratuitatea. Acest lucru nu inseamna insa ca vom acoperi siteul de reclame pentru a functiona in continuare. Ce incercam sa identificam este linia de echilibru care permite echipei sa traiasca si utilizatorului sa poata citi usor continutul din Avocatnet.ro.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:35, 14 Octombrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
He he!
Initial, la reclama cu Honda, am vrut sa ma duc la butonul de stergere. Am crezut ca s-a trezit cineva sa posteze aiurea. :giggle:
Probabil ca o sa ma obisnuiesc cu ea.
Ma deranjeaza in schimb reclama care se desfasoara si ma duce la "Bucuresti mall". De cate ori am vrut sa merg pe "subiecte urmarite" am ajuns la mall. #-o
M-am mai uitat pe reclame. Si p-asta cu Honda. Dar nu sunt fan.
:giggle:
GabrielaA, gand la gand ... si eu am avut aceeasi intenti ca si tine cu stergerea mesajului, chiar am scris administratorului ca nu pot sterge.

Alin, intr-adevar problema cu reclama mall-ului este putin deranjanta ... intrucat asa cum ti-am scris pe MP exista perioade in care nu pot deschide un topic sau sa trimit un MP deoarece se deschide aceasta reclama .. chiar m-am uitat pe ea ..... ;)
Reclama este un rau necesar!
Nu sunt deranjante atata timp cat nu sunt agresive cum e cea cu Mall. Din cauza ei am renuntat sa mai raspund la unele mesaje.
Deci, nu reclama in sine ma deranjeaza (nu citesc niciuna, nu ma intereseaza) ci agresivitatea ei (se baga cu forta in ochii tai, fie ca vrei fie ca nu vrei).
Multumesc petnru raspunsuri. Am vorbit cu cei de la Mall si reclama lor va fi scoasa de pe site de la 1 iulie.

Alte discuții în legătură

De ce sunt utile reclamele din avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Pornesc aceasta discutie pentru ca e nevoie sa spunem lucrurilor pe nume. Nu de putine ori, cei care administreaza un website si cei care il acceseaza se ... (vezi toată discuția)
Publicitatea cu raiffeisen bank Popescu Gheorghe Popescu Gheorghe Am observat ca in momentul in care accesez 2, 3 pagini la rand imi apare o publicitate cu Raiffeisen Bank, e frumoasa, insa imi distorsioneaza vizibil ... (vezi toată discuția)
Pagina alba Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu In ultimele doua saptamani mi se intampla de doua-trei ori pe zi sa accesez o pagina de forum ( orice topic) si dintr-o data sa dispara scrisul si sa imi apara ... (vezi toată discuția)