avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inregistrarea terenului cu vita de vie in teren arabil ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inregistrarea terenului cu vita de vie in teren arabil la primarie

Am un teren extravilan la tara cu vita de vie, am defrisat-o, am facut actele la Directia Agricola ca s-a realizat defrisarea si s-a intocmit un proces verbal.
Am fost cu acest PV de defrisare la primaria de unde apartin ca sa trec terenul cu vita de vie in teren agricol pentru al da in arenda si cei de la primarie nu accepta acest PV si numai cu contract vanzare-cumparare cu carte funciara.
E posil acest lucru, indrumati-ma cum sa fac ca sa-l trec in teren arabil fara carte funciara. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de arenda ralf84 ralf84 Buna ziua, Am si eu o problema.. exista cumva vreun contract asemanator celui de arenda? M-ar interesa sa inchei un contract gen arenda pentru un teren ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! ... elryko elryko Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! Doresc sa cumpar un teren 52 ari din care 27 sunt intravilan iar restu extravilan, cum se ... (vezi toată discuția)
Drepturile cumparatorului Liuro Liuro Buna seara Intentionez sa cumpar un teren. Actele vanzatorului sunt : sentinta civila care perfecteaza vanzarea cumpararea si un proces verbal de punere in ... (vezi toată discuția)