Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Auto

Spuneti-mi va rog, daca am cumparat o masina si pe talon scrie la observatii " Scutit Plata taxa timbru Mediu conf art 8 lit f din OUG9/2003" Ca sa o inmatriculez pe numele meu trebuie sa mai platesc taxa de mediu????
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:56, 6 Mai 2015
Acest artticol inseamna ca proprietarul a dobandit-o prin partaj. Dumneavoastra veti trebui sa achitati insa timbrul de mediu, intrucat o cumparati si nu va mai incadrati la acea litera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 9/2013 modificata dragospako dragospako Buna ziua, referitor la Oug 9 /2013 completata , m-am lovit de curand de urmatoarea interpretare a celor de la ANAF : In aceasta ordonanta exista articolul 8 , ... (vezi toată discuția)
Masina inamtriculata inainte de 2007 , anulare timbru de,mediu hino hino Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in RO in 2003. Valoarea timbrului de mediu reprezinta aprox 70% din pretul masinii, asa ca am consultant un ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu (auto) vs. partaj vidoqc vidoqc Art. 8, litera F din OUG 9/2013 spune ca sunt scutite de la plata taxei Timbrului de Mediu vehiculele obtinute prin PARTAJ! Partaj voluntar, facut de un ... (vezi toată discuția)