avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Servicii foto nunta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Servicii foto nunta

Buna ziua. Detin o SC prestari servicii foto si video evenimente. Saptamana urmatoare avem un eveniment la niste prieteni unde mergem si invitati si pentru servicii foto. Astfel ca serviciile vor fi prestate gratuit, cadou din partea noastra, adica a persoanei mele si a sotiei, fara a implica activitatea firmei. Este nevoie de ceva documente sau acte care ar trebui sa le avem la noi? In cazul unui control Anaf trebuie sa prezentam ceva acte?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Foto - video nunti? ionutneamtu ionutneamtu Buna ziua! Am si eu o intrebare... nu de mult am facut un sc prestari servicii foto video la nunti si diferite evenimente. Nu am mers inca la nici un ... (vezi toată discuția)
Eu sunt angajata si asociata la un srl. Silvia12345 Silvia12345 Eu sunt angajata la o corporatie unde am un salariu din care mi se retine CAS si CASS. Am si un SRL unde sunt administrator si asociat unic fara activitate ... (vezi toată discuția)
Cod caen foto & video stefanev stefanev Pentru servicii foto, codul caen este destul de clar: 7420 -activitati fotografice. Dar in cazul filmarilor de la evenimente? Teoretic ar merge incadrat si el ... (vezi toată discuția)