avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CONTESTATIE
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CONTESTATIE

Buna ziua,am participat la un concurs pentru ocuparea unui post de infirmier si am contestat rezultatul la proba interviu.Este corect ca,comisia de evaluare sa imi scada nota fara a se sustine proba din nou.Mentionez,dupa sustinerea interviului nu mi s-a dat sa semnez nici un proces verbal de evaluare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 8 Mai 2015
Contestatia nu da dreptul la resustinerea probei.
Hg 286/2011
Art. 34. — (1) Contestatia va fi respinsa in urmatoarele situatii:
a) candidatul nu indeplineste conditiile pentru a participa la concurs;
b) punctajele au fost acordate potrivit baremului si raspunsurilor din lucrarea scrisa sau punctajele de la interviu au fost acordate potrivit planului de interviu, intrebarilor formulate si raspunsurilor candidatilor in cadrul interviului;
c) punctajele au fost acordate potrivit baremului probei practice.
.....

Art. 35. — Candidatul nemultumit de modul de solutionare a contestatiei se poate adresa instantei de contencios administrativ, in conditiile legii.

....dupa sustinerea interviului nu mi s-a dat sa semnez nici un proces verbal de evaluare.


Nici nu se semneaza asa ceva de catre candidati.
conform articolului 24,punct 8 din hg 286/2011,raspunsurile la interviu se inregistreaza sau se consemneaza intro anexa la raportul final al concursului si se semneaza de cadre membrii comisiei si de catre candidat.
Acolo este vorba despre intrebarile si raspunsurile , nu si despre raportul de evaluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Examen pe post sonias sonias Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)