Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comportament abuziv al angajatilor unei firme de credit non-bancare

in luna ianuarie am facut un imprumut la o firma de credit non-bancar la care am platit saptamanal rata pana acum doua saptamani cand am plecat din tara. am anuntat firma respectiva ca intarzii plata pentru trei saptamani dar unul dintre angajatii s-a dus la locul de munca unde lucreaza soacra mea si au obligat-o sa plateasca rata restanta chiar daca creditul este pe numele meu si ea nu are nici o legatura. as vrea sa iau masuri in acest caz. imi spuneti va rog ce se poate face? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 13:16, 9 Mai 2015
Plangere la ANPC si plangere penala impotriva lor pentru divulgarea secretului bancar - pentru ca au dat detalii referitoare la creditul dvs soacrei (cu conditia ca ea sa nu fi fost prinsa in contract! in caz contrar, nu prea aveti ce face)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate banca- amenintare cu retinerea pensiei in intregime nutz59 nutz59 Sora mea este pensionara si nu si-a achitat ratele imprumutului timp de 2 sau 3 luni iar banca au anuntat-o ca ii vor opri intraga pensie pana la recuperarea ... (vezi toată discuția)
Refuz retur varvea@yahoo.com varvea@yahoo.com Bună dimineața! Mă aflu în următoarea situație: În data de 12.10.2018, am cumpărat de la o firmă anumite produse. În data de 15.10.2018, când am ... (vezi toată discuția)
Rog un raspuns Tif_2007 Tif_2007 Subiect: Contactatima daca ma puteti ajuta . Am facut un imprumut ,de 17500 de EUR la banca pentru nevoi personale cu ipoteca adica apartamentul , in anul ... (vezi toată discuția)