avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu pre si postnatal din cim si conventie civila
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pre si postnatal din cim si conventie civila

buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea situatie.sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna iunie. sunt angajata cu contract de munca, dar am incheiat si o conventie civila de prestari servicii pentru o perioada de 2 luni (martie si aprilie) pentru care mi s-au retinut si virat impozit de 16& si sanatate de 5,5%..
Urmeaza ca din 18 mai sa intru in concediu prenatal (voi primi indemnizatie de maternitate de la angajatorul cu cim unde lucrurile sunt clare) si intrebarea mea este daca pot beneficia de indemnizatia de maternitate si de pe urma conventiei civile? Mentionez ca nu am incheiat inca un contract cu cei de la Casa de sanatate pt cei 0,85%.
- In situatia in care as avea dreptul la indemnizatia de maternitate si de aici, mai sunt in termen sa inchei un astfel de contract cu CJAS?
- Ce pasi ar fi de urmat, si ce acte mi-ar trebui pt a beneficia de indemnizatie si din conventia civila?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:50, 13 Mai 2015
Ati primit raspuns pe:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia civila se ia in calcul la indemnizatia de maternitate si cea de crestere a copilului? ioana-elena81 ioana-elena81 Ce taxe trebuie achitate ca prestator - persoana fizica intr-o conventie civila de prestari servicii cu o intreprindere individuala pt ca sa se ia in calcul la ... (vezi toată discuția)
Beneficierea de concediul de maternitate si de indemnizatia de crestere copil ioan-s ioan-s Buna seara! As dori si eu raspuns la 4 intrebari: -Pot beneficia de concediu de maternitate si indemnizatie de crestere copil daca am incheiat, pentru 1 an, ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal contract de munca de tip conventie civila N_Adriana N_Adriana Buna ziua, Lucrez in baza unui contract de munca de tip conventie civila pe perioada determinata, in care anagajatorul imi plateste asigurarile sociale. ... (vezi toată discuția)