avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratie anuala venituri din salarii pentru mai ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratie anuala venituri din salarii pentru mai multe locuri de munca

In situatia in care am avut 2 locuri de munca succesive in anul 2014, in calitate de salariat, se mai depune declaratie la anaf?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2015
petrescu alina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:41, 16 Mai 2015
Indiferent ca sunt succesive sau simultane locurile de munca,angajatul nu declara nimic,doar angajatorul
Veniturile din salarii (indiferent de numarul de locuri de munca concomitente) sunt venituri cu "retinere la sursa" si nu trebuie sa depuneti nici o declaratie la ANAF pentru ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la trimestrial la lunar (d112) alexa_axy alexa_axy Buna ziua, In momentul in care m-am infiintat (ianuarie 2014) si am avut primul salariat am ales sa depun declaratii trimestriale (declaraţia privind ... (vezi toată discuția)
Retinere impozit la sursa arenda persoane fizice boboaca2 boboaca2 Buna ziua, Sunt economist la o societate comerciala cu profil agricol, si am urmatoarea nelamurire. Incepand cu anul 2012 proprietarii de teren trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Declaratie de venit anoemidalma anoemidalma V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu opinii in legatura cu declaratia de venit la finante. Din martie 2009 colaborez cu o firma de vanzari ... (vezi toată discuția)