avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua ,bunicul de pe tata a murit dar de pe urma acestuia au ramas niste loturi de pamant extravilan care sunt date in asociatie.Succesiunea nu este facuta el avand 5copii din 2 casatorii.Intrebarile mele ar fi:
Platesc urmasii impozitul pe pamant sau asociatia cat e in arenda?
Mi-a spus de la primarie ca daca platesc eu un nepot timp de 10 ani de zile impozitul pe aceste pamanturi acestea imi revin mie,imi spuneti daca este ceva adevarat sau doar vrea sa prinda pe cineva sa plateasaca si atat?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua, bunicul meu a avut de la primărie jumătate de hectar ... Ambr Ambr Bună ziua, Bunicul meu a avut de la primărie jumătate de hectar de teren agricol pe care l-a dat în arendă unei asociații (asociație ce a fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! ma numesc mariana zăria și am nevoie de un răspuns ... MarianaZaria MarianaZaria Buna seara ! Ma numesc Mariana Zăria și am nevoie de un răspuns fiindcă nu prea știm ce sa facem . Tatăl soțului meu a murit in 2016 ,după moartea ... (vezi toată discuția)
Informare proprietate pamant stoicadanielapia stoicadanielapia Buna ziua, Tatal meu lucreaza pamantul(aprox 2 hectare) unei surori de-al tatalui lui(matusa lui) de 10 ani de zile .A avut contract de arenda primi 5 ani de ... (vezi toată discuția)