avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Bunicul meu a avut de la primărie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Bunicul meu a avut de la primărie jumătate de hectar ...

Bună ziua,
Bunicul meu a avut de la primărie jumătate de hectar de teren agricol pe care l-a dat în arendă unei asociații (asociație ce a fost preluată acum câțiva ani de către primar), având o adeverință pentru acesta. După ce a murit bunicul, acum 17 ani, tata nu a vorbit la primărie sau la asociație să se intereseze de teren, dar a primit bunuri de pe urma acestuia până acum 5 ani. Acum, mergând la primărie să revendice terenul, i s-au spus că nu i se poate da teren, pentru că nu mai are de unde să îi dea. Este oare posibil sa mai recupereze terenul?
Ultima modificare: Vineri, 14 Iulie 2023
Ambr, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:29, 15 Iulie 2023
Dreptul la pamant se mosteneste prin succesiune dupa bunicul. Luati legatura cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate prin constituire... erou04 erou04 Buna ziua tuturor! puate sa-mi explice si mie cineva ce inseamna \"titlu de proprietate prin costituire\"? cumnatul meu a construit cu fratele lui acum 28 ... (vezi toată discuția)
Mi se cere un impozit pe un teren fara a avea titlu de proprietate radupripas radupripas buna ziua.am mostenit de la tata o casa pt care am luat certificat de mostenitor.o data cu aceasta casa am mostenit si un teren agricol si intravilan in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va adresez si eu o intrebare. se poate vinde un teren ... Doru.200 Doru.200 Buna seara! Va adresez si eu o intrebare. Se poate vinde un teren unde tatăl meu are titlu de proprietate? Tata a decedat în 2010. In 2011 un hectar din cele ... (vezi toată discuția)