avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... numar de telefon dubios
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

numar de telefon dubios

Buna ziua, Azi dimineata mi s-a intamplat ceva curios/dubios: am vrut sa sun la Telekom la nr pentru relatii clienti si am format gresit 9130 in loc de 1930,dupa care un robot a raspuns ca serviciul mi-a fost alocat.(intre timp am aflat ca nu mai exista 1930 , acum e 1234) La 1234 mi se spune ca 9130 nu e numar telekom si deci ei nu pot spune despre ce serviciu ar fi vorba. Eu sunt speriat sa nu fie vreun numar care sa incarce nota de plata fraudulos. Ma poate ajuta cineva cu o idee cum as putea anula acel ''serviciu''?sau cum sa aflu cine e in spatele acestui numar? Multumesc

Alte discuții în legătură

Obligatie de livrare comanda online telekom ro raduv raduv Buna ziua, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat catre ce organ, in ce ordine, pe ce canal si cu ce documente insotitoare sa ma adresez pentru ... (vezi toată discuția)
Com pot rezolva o disputa cu telekom avand contractul pe societate? Redsign.ro Redsign.ro Buna ziua, Am un contract pe societate cu Telekom si am numai probleme pe care se prefac ca le rezolva. Mai exact dupa ce am facut portare la ei in decembrie ... (vezi toată discuția)
Spargere cont webcare la o firma de telefonie mobila si incarcare frauduloasa cartela pre pay cris_74 cris_74 Saptamana trecuta am primit doua mesaje de la un numar scurt prin care sunt anuntat ca am incarcat contul unui utilizatorul pre pay cu 22,7 euro respectiv ... (vezi toată discuția)