Buna ziua,
Am un contract pe societate cu Telekom si am numai probleme pe care se prefac ca le rezolva.
Mai exact dupa ce am facut portare la ei in decembrie 2017, am luat si doua terminale, nu mi-au venit facturile 6 luni desi i-am anuntat regulat ca nu am primit nimic.
Dupa mai multe reclamatii se constata ca nu s-au emis, se emit eronat pe o perrioada anterioara initierii contractului si pe niste servicii pe care nu le-am contractat si de care nu am beneficiat, eu fiind in acea perioada abonat vodafone.
Le solicit anularea facturilor si facturare corect conform contract. Incearca sa ma pacaleasca prin niste stornari si refacturari neclare si gresite pe care le refuz. Ma imbarliga ca nu le permite codul fiscal anulare si refacturare pt ca e vorba de servicii si acestea doar se compenseaza. Refuz sa accept si merg sa platesc consultanta fiscala, trimit prin executor, cu confirmare de primire raportul de consultanta care dovedeste cu argumente legale si trimitere la legi ca au gresit. Initial refuza sa storneze si imi opresc regulat furnizarea serviciilor desii problema nu e rezolvata din vina lor. Ma portez la Vodafone dovedind problemele reale cu Telekom.
Ulterior Telekom storneaza toate facturile si refactureaza conform contract mai putin una pentru care face ”corectie” de ma incarca cu 3000 lei fara sa explice ce reprezinta.
Sun la ei la reclamatii business si imi spun sa redeschid o noua sesizare, in conditiile in care din dec. 2017 pana azi eu stau cu soldul in aer, neclar, iar ei inca emit facuri aberante.
Am inteles de la avocat ca fiind contractul pe societate nu ma poate ajuta ANPC.
ANCOM scrie pe site ca nu ii poate verifica si penaliza.
Alte persoane spun sa astept sa ma dea in judecata.
Aveti idee cum e mai intelept sa procedez?
Va multumesc!
Buna ziua,
Da, sa-i dati dvs. in judecata.
Multi se plang de aceste aspecte si am inteles ca alta cale nu exista cu dumnealor, doar instanta.
De cand se zvoneste ca pleaca numai asa fac...