avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salvamari la piscine
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salvamari la piscine

As vrea sa ma lamuresc in legatura cu HG 1136/2007 art. 2 pct. b daca expresia bazin artificial face referire la piscinele din interiorul unui hotel , sau nu. Cei de la protectia consumatorului ne avertizeaza ca santem pasibili de amenda daca nu avem Salvamari la piscina . Au dreptate, sau textul din HG nu este clar exprimat /pentru a fi interpretat corect.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 12 Noiembrie 2019
Operatorii economici care au în administrare plaje amenajate, ştranduri, parcuri acvatice sau porturi de agrement nautic, situate pe apele interioare naturale ori amenajate au obligaţia să înfiinţeze posturi de salvare acvatică - salvamar şi posturi de prim ajutor.
buna ziua,
am tot cautat pe internet sa vad de la ce adincime trebuie sa fie salvamar la o piscina dar nu am gasit nimic ma puteti ajuta dvs?
Nu veti gasi asa ceva intr-un act normativ .... Legislatia prevede ca, operatorii economici care au în administrare plaje amenajate, ştranduri, parcuri acvatice sau porturi de agrement nautic, situate pe apele interioare naturale ori amenajate au obligaţia să înfiinţeze posturi de salvare acvatică - salvamar şi posturi de prim ajutor, fara a distinge adancimea acestora.

Cerinte de proiectare pentru piscine publice
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lac - statiune turistica, loc de agrement, conditii de functionare Pardalianinteleptul Pardalianinteleptul Buna ziua , as dori sa relatez o intamplare referitor la un lac din Maramures . Lacul este folosit ca si loc de agrement de catre locuitorii orasului si de ... (vezi toată discuția)
Sunt obligate piscinele/ bazine de inot administrate public sa ... MateiSerban MateiSerban Sunt obligate piscinele/ bazine de inot administrate public sa aiba un salvamar? Potrivit caror legi/ regulamente? (vezi toată discuția)
Autorizatie pt. alte activitati recreeative. danbaban danbaban Am o sc care se ocupa si de "Alte activitati recreeative" - CAEN 9272. Detin cateva trambuline si "saltele" gonflabile de diverse dimensiuni si forme (castel, ... (vezi toată discuția)