avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladiri si teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladiri si teren

pot beneficia de scutire impozit pe cladiri si teren daca mama mea are grad de handicap grav si locuieste impreuna cu mine avand domiciliul la aceiasi adresa cu a mea.
Cel mai recent răspuns: nikolas , utilizator 11:05, 2 Iunie 2015
In temeiul disp L nr 448/2006 republicata art 26 beneficiaza de facilitatea scutirii impozitului aferent casa/teren numai contribuabilul care face dovada ca este detinator de certificat incadrare in grad de handicap
Da, mama detine certificat de handicap dar nu este ea titulara a proprietatii in care are domiciliul si locuieste.Aici sunt neclar . Se poate scuti de impozit cladirea si terenul aferent acesteia ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Pfa persoana handicapata scutit de impozit pe cladiri/teren corinaolaneanu corinaolaneanu buna ziua as vrea sa stiu si eu daca o persoana fizica autorizata care este incadrata in grad de handicap grav beneficiaza de scutire de impozit si teren ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)