avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CreditExpress
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CreditExpress

buna seara. am cumparat apartamentul,acum 3 ani. de vre o 5 luni,tot vine o scrisoare la adresa mea,dar pe un alt nume...pana acum,nu am deschis scrisoarea...dar ieri,iara a venit.. si spune ca,o doamna, nu stiu daca a locuit vreodata la adresa asta,are datorii la UPC,care a dat datoria la creditexpress...mentionez ca eu nu am datorii la UPC.am fost la UPC, si spuneau sa nu mi fac probleme,ca nu eu sant cel in cauza... dar atunci..de ce vine la adresa mea? ce sa fac? eu nu cunosc pe nimeni cu numele pe care vine scrisoarea...multumesc
Vine la adresa dvs pt ca femeia avea aceasta adresa la data contractării.
În principiu, nu mai deschideți corespondenta altora.
Nu aveți dvs nicio problema cu datoriile altora.
eu? pai vine la adresa mea... administratora zicea ca baba a murit acum 6 ani... ce sa fac atunci? tot in cutia mea postala este...ce e asta hartuire? de ce nu verifica mai intai?eu nu am cumparat apartamentul de la respectiva,care a decedat...am cumparat de la altcineva. eu nu deschid corespondenta decat daca apare adresa mea pe plic.

adica tot se arunca in cutia mea postala ,si sa nu vad despre ce e vorba? firma mai intai sa se documenteze...si dupa aceea sa hartuiasca pe cineva.
Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2015
gi-jane2, moderator
Corespondenta nu va e adresata, nu adresa conteaza, ci numele.
Nu va hartuieste nimeni.
o luati din cutie ca e cutia dvs si o aruncati daca vreti sau.. treaba dvs.
Daca nu o deschideati, nu va mai faceati probleme degeaba acum.
pt a completa un mesaj, folositi functia editeaza, multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2015
gi-jane2, moderator
pai asa am facut.. am pus in cutia administratoarei,de unde a fost aruncat in cosul de gunoi,si era plicul deschis... asa ca, putea deschide plicul oricine. oricum, am scris firmei,sa se documenteze mai intai..si dupa aceea sa trimita scrisori.multumesc
Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2015
bandi2, utilizator
ideea e ca nu aveti de ce va agita in legatura cu acea datorie, nu aveti si nu veti avea probleme.

Alte discuții în legătură

Cum dau in judecata o societate de leasing? Costinel Burca Costinel Burca De la o vreme , un IFN care acorda imprumuturi cu dobanda foarte mare , imi trimite fel de fel de plicuri prin care se ofera sa-mi dea un imprumut rapid de ... (vezi toată discuția)
Violarea secretului corespondentei sau nu? tibberiu tibberiu In situatia in care unui angajat ii este deschisa de catre conducere corespondenta care ii este adresata personal, dar care vine pe adresa angajatorului, iar ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta - momentul consumarii infractiunii ionut082 ionut082 am deschis cutia postala a unui vecin pentru a ma uita de plicurile mele. am fost reclamat de vecin la politie ca i-am violat corespondenta in conditiile in ... (vezi toată discuția)