avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comert cu amanuntul
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comert cu amanuntul

Buna ziua ! intrebarea mea este urmatoarea: daca o societate cu activitate de comert cu amanuntul achizitioneaza din webshopuri marfa cu bon fiscal si insotita de factura emisa cu datele firmei , poate sa intocmeasca receptia si sa o vanda mai departe catre clienti ?
multumesc anticipat de lamuriri !

Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 13:30, 4 Iunie 2015
Daca marfa are originea si pretul precizate prin bon/factura si este si insotita de certificate calitate/garantie, de ce nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema incalcita ellutza_me21 ellutza_me21 O societate comerciala care are activititatea de comert cu ridicala al materialului lemnos si al materialelor de constructii - CAEN 4673, (pe certificatul ... (vezi toată discuția)
Returnare marfa data cu bon fiscal Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti in cazul in care vand marfa unei persoane fizice, cu Bon Fiscal, iar acesta imi returneaza marfa din motive intemeiate cand ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat - bonuri gresite iandrei iandrei Buna ziua, Care este cea mai simpla metoda sa primesti marfa inapoi la un magazin, cand ai emis bon fiscal pt ea? Am gasit ceva pe internet, la link-urile ... (vezi toată discuția)