avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... refuz inregistare contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

refuz inregistare contestatie

Buna ziua!
Am transmis catre Tribunal sectia penala o contestatie in temeiul art 596 ncpp si ni sa returnat inapoi fara a fi inregistata pe motiv ca aceasta cerere a fost deja solutionata.Intradevar sa solutionat odata aceasta contestatie, dar intre timp au aparut elemente noisi de acea am mai formulat o noua contestatie! Nu am regasit nicaieri in legislatia romaneasca o astfel de prevedere prin care nu mai putem formula o noua cerere! Este normal asa ceva___
Cel mai recent răspuns: dodonica , utilizator 15:10, 9 Iunie 2015
Buna ziua!

Nu este normal. Trebuia sa se dea termen si sa se respinga in sedinta publica.

Cu stima.
Si ce putem face in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună va rog frumos dați-mi o ideie despre aceasta hotărâre ... Nicușor 27 Nicușor 27 Bună va rog frumos dați-mi o ideie despre aceasta hotărâre va rog frumos cât mai repede. estimata: 11:00 Complet: C2 Camera ... (vezi toată discuția)
Interpetare sentinta el_gringo el_gringo Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu un dosar in care am fost parat,reclamantul a facut recurs iar raspunsul la recurs este urmatorul: Tip ... (vezi toată discuția)
cheltuieli judecata uca2015 uca2015 Buna ziua. Deoarece se tergiversa Indreptarea unei Eroare Materiala pe care a facut-o Tribunalul Bucuresti in redactarea unei sentinte, si care imi anula ... (vezi toată discuția)