Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie

Cat timp trebuie pastrata in arhiva autorizatia de constructie eliberata de o institutie publica (primaria)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:34, 9 Noiembrie 2015
Buna ziua,
1. Revin cu intrebarea in legatura cu termenul de pastrare a autorizatiilor de construire eliberate de primarii. Exista lege care reglementeaza cat timp se pastreaza acestea in arhiva?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2015
palnyc, utilizator
Autorizațiile de construire fiind emise numai de primării, se regăsesc în arhiva acestora. Documentele din arhivă după un timp se predau la ARHIVELE NAȚIONALE . nu se distrug.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutie publica fiind in litigiu se prelungeste timpul de pastrare a inscrisurilor fata de nomenclator? vbrabete vbrabete Am fost in litigiu cu OJPC Mehedinti, in Contencios administrativ in anul 2007 - 2008, in prezent am solicitat documente de control din acea perioada, ... (vezi toată discuția)
Contract de construire e necesar pentru dezbaterea succesiunii? DANCIUSORINA DANCIUSORINA Buna dimineata, va rog din suflet sa ne ajutati si pe noi intr-o problema. Tatal nostru a murit in anul 2009 si acum nu gasim contractul de construire din ... (vezi toată discuția)
Arhiva contabila avas avas Buna ziua , as dori sa stiu cati ani se pastreaza in arhiva actele contabile.Multumesc (vezi toată discuția)