avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament cetatean canadian
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament cetatean canadian

Buna ziua,

Sotul meu este cetatean roman si canadian. Apartamentul a fost cumparat in perioada cand eram in Romania. Acum suntem in Canada si vrem sa vindem. El vrea sa ma imputerniceasca pe mine sa vand si 50% partea care este a lui. Cum pasaportul romanesc nu mai este actualizat si Consulatul Romaniei este foarte departe, am ales sa vindem , eu, sotia lui ca cetatean roman si el ca cetatean canadian.
Este posibil sa facem o imputernicire din partea unui notar canadian?(el ma imputerniceste pe mine , el fiind cetatean canadian si eu avand pasaport romanesc valid) Este valabila pe teritoriul Romaniei?

Multumesc,
Beatrice Preda
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:19, 11 Iunie 2015
Este valabila. Va trebui tradusa si legalizata si la noi, dar este valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacere pasaport romanesc cu mentiunea crds cassy cassy buna ziua ! o persoana care are dubla cetatenie (romana - canadiana) si careia i-a expirat de 4 ani pasaportul romanesc cu mentiunea cetatean roman cu ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean canadian AndreiMartin AndreiMartin Buna, am decis sa ma casatoresc cu un cetatean canadian. Casatoria va avea loc in Romania dupa care avem sa aplicam pentru permis de sedere pentru ea (fiind ... (vezi toată discuția)
Buna seara, situatia mea este urmatoarea: am cetatenie romana ... AdrianS6 AdrianS6 Buna seara, Situatia mea este urmatoarea: am cetatenie romana si canadiana si locuiesc in Canada de 10 ani. Si am nevoie sa intocmesc o procura pentru tatal ... (vezi toată discuția)