PlanReorganizare 
	    	Utilizator

PlanReorganizare 
	    	Utilizator	    

Cristina152 
	    	Utilizator

Cristina152 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 luca 31	                   

Problema Juridica: am lucrat cu o societate comercială aflată în insolventa are 5 facturi de achitat am contracte semnate de administratorul judiciar am ... (vezi toată discuția)
	                    luca 31	                   

Problema Juridica: am lucrat cu o societate comercială aflată în insolventa are 5 facturi de achitat am contracte semnate de administratorul judiciar am ... (vezi toată discuția)

george141414	                   

-societate in faliment
-debit produs dupa intrarea in insolventa; este incheiat un  contract de prestari servici
-factura emisa si acceptata la plata
-a ... (vezi toată discuția)
	                    george141414	                   

-societate in faliment
-debit produs dupa intrarea in insolventa; este incheiat un  contract de prestari servici
-factura emisa si acceptata la plata
-a ... (vezi toată discuția)

Anca T.	                   

Exista posibilitatea recuperarii (sub o forma sau alta) TVA achitat deja pentru facturile emise dar neincasate de la firme aflate in insolventa sau ... (vezi toată discuția)
	                    Anca T.	                   

Exista posibilitatea recuperarii (sub o forma sau alta) TVA achitat deja pentru facturile emise dar neincasate de la firme aflate in insolventa sau ... (vezi toată discuția)