Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

NUP sau prelungirea dovezii de circulatie

Buna ziua! In urma cu 3 saptamani am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu o vatamare corporala, mai multe detalii aici www.avocatnet.ro/content/for... .
In ziua in care am depus declaratia mea la dosar mi s-a dat si o dovada de retinere a permisului cu drept de circulatie pt 15 zile,alaturi de o cerere pt prelungirea acesteia,cerere pe care am completat-o si depus-o pe loc la cercetari penale,dupa indicatiile politistului. Problema este ca inca nu a venit aprobarea de la procuror,nu ar trebui sa dureze max 15 zile? Sau cat dureaza pana pot primi NUP pt a-mi ridica permisul? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gnraloo , utilizator 13:37, 6 Iulie 2009
Verificati dosarul deoarece in situatia dvs.s-ar putea incepe urmarirea penala. Este infractiune ce ati facut.Trebuie sa primiti citatie pentru a va putea prezenta in instanta.
ralucastefan2007 a scris:

Verificati dosarul deoarece in situatia dvs.s-ar putea incepe urmarirea penala. Este infractiune ce ati facut.Trebuie sa primiti citatie pentru a va putea prezenta in instanta.

As fi curios sa stiu ce infractiune am comis...Poate nu v-ati dat seama,eu sunt motociclistul,sunt victima,mie nu mi s-a acordat prioritate.
Si totusi,cam cat poate sa dureze pana primesc NUP sau macar prelungirea dovezii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis napoleonul napoleonul Salut, ma lamuriti,va rog,intr-o problema. Acum 2 luni a avut loc un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unui pieton. La manevra de mers inapoi,pt ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat unkkkk unkkkk Buna seara, In urma producerii unui accident rutier, datorita neacordari de prioritate din partea mea ( accident soldat cu vatamarea corporala a unei ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada circulatie-vatamare corporala usoara (fara spitalizare)? magdacristea magdacristea Buna ziua, As dori sa stiu cum se procedeaza in situatia unui accident intre un autourism si o motocicleta care s-a intamplat in urmatoarele conditii: pe o ... (vezi toată discuția)